In opleiding

Hier vind je de paarden die ik op dit moment in training heb en welke ik ook uitbreng op wedstrijden.
Ze hebben allemaal hun eigen unieke kwaliteiten en karakter. Mijn training stem ik helemaal af op wat het paard nodig heeft. Heb jij interesse in een door mij opgeleid paard? Neem dan contact met mij op. Ik kan je alle informatie geven over het paard!

Cadiz (v Odermus)

Cadiz (v. Odermus) 17-03-2007 Cadiz is een erg lief en fijn paard om mee te werken. Ondanks zijn springgenen is hij zeer geschikt voor de dressuur. Hij is sterk in zijn lichaam en kan heel mooi en makkelijk van de grond draven. Hij heeft veel talent voor de passage en de piaffe. Ik heb hem inter2 gestart en hij is zo goed als klaar om de overstap naar de Grand Prix te maken.

Lord Lennox (v. Glamourdale x Havidoff)

Lord Lennox (v. Glamourdale x Havidoff) 15-03-2016 train ik nu geruime tijd. Het is een heel braaf paard die heel erg graag met zijn berijder wil samenwerken. Ik beleef er veel plezier aan om dit paard te trainen en op te leiden. Hij leert snel en doet erg goed zijn best voor je. Dit paard heb ik opgeleid tot en met zijn huidige wedstrijd niveau Z2. Mocht je interesse hebben in Lord Lennox neem dan direct contact met mij op.

Knoxville (v. Ferdeaux x Jazz)

Knoxville (v. Ferdeaux x Jazz) 17-04-2015 Knoxville is een ontzettend fijn paard om mee te werken. Hij is scherp, gevoelig maar niet ‘heet’. Een ideale combinatie vind ik. Daarnaast heeft hij ook heel veel talent en hele goede gangen. Echt een eyecather en een talent voor de toekomst. Ik start hem op wedstrijden in het ZZ-Zwaar en ben hem aan het voorbereiden op zijn Lichte Tour debuut. Als jong paard heeft hij de Gelderland Cup voor 4-jarigen gewonnen samen met mij. Aan talent geen gebrek bij deze grote vriendelijke jongen.

Zilver Sun W (v. Tolando x Flemmingh

Zilver Sun W (v. Tolando x Flemmingh) 28-05-2004 Zilver is mijn eerste eigen gefokte paard. Haar moeder en haar oma heb ik ook gereden. Zilver heb ik uitgebracht in de inter2 en heb haar een tijdje uit de sport gehaald omdat ik met haar wilde gaan fokken. Helaas werd ze niet meer dragend en heb ik besloten om haar weer op te pakken voor de dressuursport. Op dit moment train ik haar weer richting de Grand Prix. Zilver is mijn eigen paard en is niet te koop.